Prikaz vseh 2 rezultatov
Vsaka vrsta čokolade zadovoljuje različne potrebe potrošnikov. Bela čokolada je s svojim sladkim kremastim okusom popolna za izmenjavo izkušenj s prijatelji in družino. Mlečna čokolada zadovolji našo potrebo po počitku in sprostitvi, zahvaljujoč svoji bogatosti in vsestranskosti. In grenak, močan okus temne čokolade je odličen način, da se napolnimo in dvignemo samozavest.
Čokolada ruby odgovarja na potrebo potrošnika po hedonističnem razvajanju , kar pomeni iskanje končnega užitka. Njen neprimerljiv okus je intenziven užitek med jagodičasto sadnostjo in mehkobo.
Preseneča pa ne le z barvo, temveč tudi z okusom. Je brez umetnih barvil ali arom nas spominja na jagodičevje in nas očara z nežnim kremnim okusom.
Čokoladna tablica iz 48,8% ruby belgijske čokolade Barry Callebaut, spominja na jagodičevje in nas očara z nežnim kremnim okusom, brez umetnih barvil in arom.
Ruby čokolada je vrsta čokolade, ki se razlikuje od klasičnih temne, mlečne in bele čokolade. Ruby čokolada je bila razvita s strani podjetja Barry Callebaut in je bila prvič predstavljena javnosti leta 2017. Barry Callebaut¹ je švicarska korporacija, ki je ena izmed vodilnih svetovnih proizvajalk čokolade in kakava. Ustanovljena je bila leta 1996 in ima sedež v Zürichu, Švica. Podjetje se ukvarja z vsemi fazami procesa pridelave čokolade in kakava, vključno s pridobivanjem kakavovih zrn, njihovo predelavo, izdelavo čokoladnih izdelkov ter dobavo svojim strankam po vsem svetu. Ruby je edinstvena vrsta čokolade, saj ima naravno rožnato barvo in poseben sadni okus, brez dodanih barvil ali arom. Barva in okus ruby čokolade izvirata iz posebne vrste kakavovih zrn, ki vsebujejo določene naravne spojine. Med procesom obdelave se ohranijo te spojine, kar daje čokoladi njeno značilno barvo in okus. Ruby čokolada ima rahlo kiselkast, jagodičast okus, ki se razlikuje od tradicionalnih čokolad.
Sladki kotiček – spletna trgovina Pinkshop.si je rožnata čokolada s pistacijo Ruby čokolada s pistacijo
Pink čokolada je hitro pridobila popularnost zaradi svoje edinstvenosti in privlačnega videza ter okusa.
Uporablja se v različnih izdelkih, kot so tablice čokolade, slaščice, čokoladni premazi in druge sladice.
Brez skrbi, obveščali vas bomo izključno o pomembnih novostih
No account yet?
Create an AccountNa naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.
Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.