DIE WIENER KÜCHE & Das berühmteste Schnitzel der Welt
Figlmüller
(DUNAJSKA KUHINJA & Najbolj znan zrezek na svetu)
S to slastno eksplozijo okusov boste osvojili s pomočjo naših receptov svoje brbončice in postali
ljubitelji Pinkshop.si kulinarike.
Kuharska knjiga
176 strani, barvne fotografije, trdne platnice, številni izbrani recepti, v nemškem jeziku, rabljena in v odličnem stanju, kot nova.
Najbolj znan zrezek na svetu je veliko več kot hrustljava tradicionalna dunajska jed.
Vsak ugriz razkrije sočnost nežnega mesa in slastno, hrustljavo zunanjost, ki kar kliče po ponovnem okušanju.
Hans in Thomas Figlmüller vas vabita na ogled klasičnega Dunaja z recepti. Figlmüllerjeva kuharska knjiga je dokumentacija o kulinarični duši mesta z odkritji morda pozabljenega, ohranjanjem tradicionalnega in dodajanjem novega.
Za nekatere kuharska knjiga, ki pojasnjuje pripravo dunajske jedi za dušo, za druge popotniški vodnik po svetu dunajskega vesolja apetita.
DUNAJSKA KUHINJA & Najbolj znan zrezek na svetu
Hans in Thomas Figlmüller vas vabita na ogled klasičnega Dunaja z recepti. Figlmüllerjeva kuharska knjiga je dokumentacija o kulinarični duši mesta z odkritji morda pozabljenega, ohranjanjem tradicionalnega in dodajanjem novega.
Za nekatere kuharska knjiga, ki pojasnjuje pripravo dunajske jedi za dušo, za druge popotniški vodnik po svetu dunajskega vesolja apetita.
Figlmüller je kultni dunajski lokal, znan po svojem izjemnem pravem dunajskem zrezku. Nahaja se v samem srcu Dunaja, kjer že od leta 1905 privablja tako domačine kot turiste s svojo edinstveno kulinariko in prijetnim vzdušjem.
Pravi dunajski zrezek v Figlmüllerju ni le obrok, temveč prava doživetje. Vsak zrezek je natančno pripravljen po tradicionalnem receptu, pri čemer uporabljajo le najboljše kose mesa, ki jih tanko narežejo, ocvrejo v hrustljavih drobtinah in postrežejo z neizogibno prilogo, kot je krompirjeva solata ali pražen krompir.
Pomembno je omeniti, da lahko luksuzno blago second hand ali iz druge roke še vedno ohranja svojo visoko kakovost, vrednost in privlačnost.

Figlmüllerjev zrezek je težak 250 gramov in v premeru meri 30 cm. Za razliko od ‘tapravega’ Dunajskega zrezka je le-ta iz fileja svinjskega mesa. Ko je meso dovolj tanko ga posolijo, pomokajo, namočijo v mešanico iz jajc in mleka ter posipajo z drobtinami, ki so narejene iz kraljevih kajzeric, posebej za njihove restavracije.Solata je sestavljena iz motovilca in krompirja, začinjena z domačim bučnim oljem, posebna pa je zaradi sladkega okusa, ki se odlično poda k zrezku. |
